Saturday, March 30, 2013

ARTE-INDONESIAN MODERN ART FESTIVAL

Hello, bloggers :)

Aku tadi pergi ke ARTE-Indonesian Art Festival di Senayan, JCC 29-31 Maret 2013.
Tapi aku perginya tanggal 30 Maretnya aja . Dari Term. Kalideres, naik busway sampe halte Senayan JCC.
Emm, bagi yang rumahnya dekat dengan halte busway. kalo tahun depan (2014-?) mau kesini, nanti turunnya persis di Halte Senayan JCC, tinggal nyebrang deh! (*kalo belum pindah tempat ya.)

Di ARTE, banyak banget seniman-seniman modern jaman sekarang. Jadi udah bukan lukisan, patung, pahat, dkk yang berbau tradisional. Tapi udah lebih modern dan unik. Terutama seni instalasi dan grafisnya (komputer/photoshop/dkk). Tapi, yang disayangkan, dia pamerannya cuma dikit . Jadi kurang puas rasanya.
Ada juga Art Market, mereka jual-jual macem2 barang .

Selain pameran karya seni, ada culinary art dan music performance (gak ikut dan gak ada fotonya.).

Walaupun cuma sedikit pameran karya seninya, dan walau sedikit kurang puas. Tapi ya, worth it lah! Secara, ini tuh FREE ENTRY :) jadi, semua boleh masuk. Jadi seneng, aku baru pertama kali liat pameran karya seni kayak gini dan gratis pula. Semoga ada pameran gratis yang lain dan bisa dateng.

Sampai jumpa di ARTE tahun depan!

---


Today, I went to ARTE-Indonesian Art Festival at Senayan, JCC 29th to 31st March 2013. I started from Kalideres' Terminal and touch down to Senayan JCC Terminal by Transjakarta-Busway.
Emm, if your house is close to the busway stop, and next year (2014 -?) u want to come here, you'll just stop at JCC Senayan Terminal, and cross the street using the overpass (* If the place still the same.)

In ARTE, so many modern artists today. So there aren't paintings, sculptures, carvings, no more traditionals. But already more modern and unique. Especially installation art and graphics (computer / photoshop / et al). But, unfortunately, it's just a little exhibition. So I wasn't that satisfied.
There is also an Art Market, they're selling some stuffs.

In addition to art exhibitions, there are culinary art and music performances (I'm not attended it)

Although it's just a little exhibition of works of art, and although slightly less satisfied. But yes, worth it. Generally, it's FREE ENTRY :) so all may enter. So happy, it was my first time came to the art exhibition like this, and it's free. Hopefully there is another free art exhibition and I could come. And so many THANKS especially for my older sister who accompanied me today!

See you in the next ARTE EXHIBITION!


























I spotted Di Rikasari there :)


*update--> janiceangelical.blogspot.com

2 comments:

  1. Such a lovely post, I like these pictures so much! :)

    Visit my blog? xx Miss Beatrix (http://missbeatrix.blogspot.com)

    ReplyDelete
  2. a very interesting place / event! Wish I can go there :)

    ReplyDelete

I always enjoy reading & replying your comments!

XOXO,
Janangelical

Pageviews

Janice Angelica Liando. Powered by Blogger.